Ferie Spil – en stor flugt

  Posted in Asiatisk mad on

  by admin

Med helligdage her, der har tid til spil? Svaret er, at måske et spil er præcis, hvad du har brug for at distrahere dig selv for en stund, så du kan hoppe tilbage i alt dette indkøb, madlavning og underholdende. I denne sæson af give, give dig selv en pause og slappe lidt med et casual spil.

58939

Casual spil, som man kunne forvente, er afslappet. Spil er normalt ligetil med enkle regler og let at master-kontrol. De kræver spilleren til at fuldføre simple opgaver til fremskridt gennem niveauerne. “Indsamling”, “matching” og “kø” er fælles vejledning, når det kommer til denne slags spil. Der er ringe intensitet, hastighed eller tryk. Casual spil er spil som afslapning frem for gaming som en Sport- Spil nu, du virkelig kan nyde.

Det er ikke at sige, at Casual Gaming er ikke udfordrende. De fleste spil er svært at mestre. Det er, hvad der gør dem så vanedannende. Det er nemt at komme i gang, fordi der er få regler at følge. Men når du er færdig et par nemme niveauer du finde dig selv i et vilkårligt antal vanskelige situationer. Den Casual plads omfatter ofte kortspil, puslespil, hukommelse spil og ordlege, og de fleste af dem er i Flash.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *