4 grunde hvorfor du skal gå på Safari i Kenya

  Posted in Eventyr rejse, Safari rejse on

  by admin

4 grunde hvorfor du skal gå på Safari i Kenya

En safari i Kenya er en af ​​livets mest utrolige erfaringer og den ultimative rejse eventyr. Men mange rejsende deler nogle fælles tvivl om sikkerheden og eventuelle medierne om Kenya synes at bringe kun historier om terrorisme, ebola og trafikulykker. Men du skal være uheldig at blive fanget i problemer af den slags. Kenya har meget at tilbyde, hvis du kan ryste mediernes negative billeder, så du skal gå på safari af følgende grunde:

Traveljunction – 2010

1. Hvis du vil se den Store Wildebeest Migration

2. Strand, bush, bjerge, ørken, savanne – Kenya har mange forskellige miljøer og med dem, forskellige kulturer, dyreliv og fugle

3. Krybskytteri er stigende, og dystre forudsigelser siger, at der ikke vil være nogen elefanter i 20 år

4. kenyanske folk er klar til at byde velkommen til de besøgende – lavt antallet af turister påvirker hele økonomien og kenyanere ønsker at vise rejsende deres smukke land

Den Store Wildebeest Migration

Turister strømmer til Maasai Mara til at se Wildebeest Migration, ofte udråbt som den ottende vidunder af den naturlige verden. Hvert år omkring 120.000 turister kommer for at se gnuer krydse floden, mens krokodiller snap på dem. Men selv hvis du går glip af floden passage, se de massive besætninger (dyr i millionvis!) Græsning savannen er et syn at beskue. Kameraer kan ikke gøre det retfærdighed; du nødt til at se det selv.

Forskellige miljøer

Uanset om du ønsker en badeferie, bush tilbagetog, bjergbestigning eller ørkenen erfaring, Kenya har det hele. Og du kan sammensætte en rute, der dækker nogle af eller alle disse miljøer uden at skulle flyve lange afstande. Den mest almindelige kenyanske ferie kombinerer en safari med et par dage på stranden for enden til at vaske støvet af. Og sammen med disse forskellige miljøer kommer forskellige kulturer og dyreliv – Samburu i det nordlige Kenya har fem endemiske arter, vil du ikke se i de sydlige parker. For kultur, kan du besøge en Maasai landsby, opleve 14 forskellige etniske grupper omkring Lake Turkana og derefter slutte i kosmopolitiske Nairobi. Højdepunktet i det centrale højland er Mt Kenya, men du behøver ikke at vandre i en uge for at nyde bjergene; der er kaffe og te plantager at besøge og de smukke Thomsons Falls. Gennem Rift Valley og ind det vestlige Kenya er søer med myriader fugleliv, herunder de berømte flamingoer.

Krybskytteri truer den kenyanske safari

Der synes at være en misforståelse, at krybskytteri var et problem i de forløbne år, men er ikke nu. Desværre dette er usandt, og faktisk det bliver værre. Én forudsigelse er, at der ikke vil være nogen elefanter i 20 år, hvis krybskytteri fortsætter i det nuværende tempo. Løver og næsehorn er også under betydelig trussel, med næsehorn forsvinder med en hastighed, der er simpelthen ikke holdbar. Det er svært at være optimistisk, at mennesker vil være i stand til at vende tendensen med markedskræfterne så stærke til elfenben og næsehorn horn, så er det måske bedre at komme til Kenya nu for at se disse prægtige dyr, før det er for sent.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *