Tid til en eventyr rejse: Dubai Desert Safari

  Posted in Eventyr rejse on

  by admin

Tid til en eventyr rejse: Dubai Desert Safari

Dubai er den mest folkerige by og emirat i De Forenede Arabiske Emirater (UAE), og den næststørste emirat ved den territoriale størrelse efter hovedstaden Abu Dhabi. Det er beliggende på den sydøstlige kyst af Den Persiske Golf og er en af ​​de syv emirater, der udgør landet.

Når vi hører nogen sige Dubai, den første ting, der kommer til at tænke på er den sprudlende indkøbscentre, fantastiske skyline og et pulserende natteliv. Vi ved alle, Dubai som en global indkøbscenter og et sted, der har mange attraktive steder, herunder Burj Khalifa, Dubai Museum Palm Islands, Burj Al Arab og mange flere. Det har været blandt de bedste valg af besøgende, der er villige til at tilbringe en ekstra-ordinær ferie her.

Jenny Salita – 2009

Uanset om du planlægger en tur med familien eller med venner, vil denne vidunderlige by aldrig forlade en chance for at underholde dig. Men har du nogensinde undret dig, at bortset fra disse populære attraktioner er der en anden ting, der kan findes kun her. Mens du stadig spekulerer på, som er den anden ting, som vi taler om, så lad os fortælle dig om Dubais anden perle; Desert Safari. En tur blandt de enorme sandklitter af den arabiske ørken vil give dig en aldrig før oplevelse. Ikke bare det, kan du endda udforske de sjældneste arter af vilde dyr og samtidig være på en Safari udflugt. Der er så meget at gøre på en Desert Safari, som du vil elske hver bit i det. Så mens du er pakning til din Dubai ferie, tage et kig på de øverste ting at gøre i ørkenen Safari, der vil give dig en uforglemmelig ferie.

1. Dune Bashing: Har du nogensinde forestillet dig selv savlen i en bil midt i en ørken? Hvis ikke, så gør dig klar til at dykke ned i de enorme sandklitter ved at tage den fantastiske ørken safari og spotting nogle virkelig forbløffende seværdigheder og føle gåsehud, da køretøjet passerer klitterne. Der findes forskellige typer af erfaringer, der kan tages, skal du vælge en i henhold til dit valg.

2. Camping i ørkenen: De fleste af os har hørt og oplevet camping normalt i bjergene og endda sletter, nær vandfald, osv Men har du nogensinde tænkt, at du kunne nyde en lejr ophold midt i en ørken? Hvis ikke, så skal du ikke bekymre dig, vil Dubai ørkensafari give dig en enestående oplevelse af det samme. Få din venner sammen og hovedet til Dubai snart.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *